In stock
Makaron Bezglutenowy alce nero
Description
Description
Makaron fusilli bezglutenowy BIO o pojemności 250g to doskonała alternatywa dla osób preferujących produkty bezglutenowe. Jest wykonany z mieszanki mąki kukurydzianej (80%) i ryżowej (20%), pochodzących z certyfikowanych składników ekologicznych.
Wartości odżywcze w 100 g:
- Wartość energetyczna: 1491 kJ / 355 kcal
- Tłuszcz: 1,4 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g)
- Węglowodany: 78 g (w tym cukry: 2 g)
- Błonnik: 1 g
- Białko: 7 g
- Sól: 0,05 g
Sposób przygotowania: Do gotowania 100 g makaronu fusilli sugerujemy zagotowanie 1,5 litra wrzącej wody, do której należy dodać 10 g soli. Czas gotowania wynosi od 8 do 11 minut.
Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dodatkowe: Produkt może zawierać śladowe ilości łubinu oraz soi.
Reviews (0)
Reviews
There are no reviews yet.