Teapoz

Zapraszamy do naszej Zielarni w Bobowej w budynku obok przystanku PKS na pierwszym piętrze

In stock

Ocet Jabłkowy

Category:
Description

Description

Ocet jabłkowy niepasteryzowany i niefiltrowany, o cennej zawartości żywych kultur bakterii octowych, oferuje niezwykłe walory smakowe i zdrowotne.

Dzięki swojej niepasteryzowanej naturze, zachowuje on bogactwo naturalnych kultur bakterii octowych, które są korzystne dla zdrowia.

Ten aromatyczny ocet jest produkowany z jabłek z uprawy biodynamicznej, które są starannie prasowane i fermentowane, aż do uzyskania delikatnie przyprawionego octu.

Jest to ceniony produkt naturalny, który zapewnia różnorodne smakowe doznania.

Doskonale nadaje się do używania w sałatkach oraz jako orzeźwiający napój, który można podawać z dodatkiem wody mineralnej i odrobiną miodu.

Ocet jabłkowy o pojemności 750 ml pochodzi z Niemiec i posiada certyfikat DE-OKO-007.

Przed użyciem zaleca się lekkie wstrząśnięcie butelką, a po otwarciu należy przechowywać go w chłodnym miejscu.

Producentem tego wyjątkowego octu jabłkowego jest Voelkel GmbH, z siedzibą w Hohbeck, Niemcy. Proces produkcji odbywa się według tradycyjnej receptury Karla i Margaret Voelkel’ów, których metoda opiera się na fermentacji drożdżowej soku ze świeżo wyciskanych jabłek z biodynamicznego sadu, a następnie fermentacji octowej. Efektem jest mętny ocet, który zachowuje wszystkie naturalnie powstałe składniki.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ocet Jabłkowy”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

You're viewing: Ocet Jabłkowy
Add to cart
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Shopping cart close